Hemen Ara:

+90 539 560 22 89

Opr. Dr. Arif Eroğlu - Estetik ve Plastik Cerrahi

Op. Dr. Arif Eroğlu vücut şekillendirmeden, yaşlanma karşıtı tedavilere kadar FDA onaylı cihazlar ve prosedürler ile +30 yıllık deneyimini uzmanlardan aldığı sertifikalar ve güçlü referansları ile Nişantaşı’nda faliyet gösterdiği kliniğinde gerçekleştirmektedir.

0 +
Yüzlerce Mutlu Hasta
Bilgi ve Destek
0%
Memnuniyet Oranı

removal.ai c7e9d06a a6b7 4c6a b599 f9e338d34f90 e305 hmpg 32VU01 1 1 scaled
altin oran guzelligi belirleyen faktorlerin en bas 1593504914110
Dr Arif Eroglu

Hakkımda

Opr. Dr. Arif Eroğlu Kimir?

Opr. Dr. Arif Eroğlu, 28 Kasım 1970 yılında doğmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1993 yılında mezun olmuştur. Estetik ve Plastik Cerrahi İhtisasını Ankara Dış Kapı SSK Hastanesi’nde yapmıştır.

2002-2003 yıllarında Paşabahçe SSK Hastanesi’nde, 2003-2006 yıllarında Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalışmış, 2006 sonrası sadece özel kliniğinde hizmet vermiştir.

0 +
Memnun Hasta

+1000 memnun hasta ile, sağlık hizmetlerimizi tercih eden ve sonuçlarından mutlu olan birçok bireyi ağırlamaktan gurur duyuyoruz.

0 +
Senelik tecrübe

20 senelik tecrübemizle, uzun yıllardır sağlık sektöründe yer alarak birçok hastamıza hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.

Popüler Tedaviler

Öne Çıkan Tedavilerimiz

Öne çıkan hizmetlerimiz arasında yüz germe, burun estetiği, meme büyütme, liposuction, botoks ve dolgu gibi çeşitli estetik prosedürler bulunmaktadır. Uzman ekibimiz tarafından gerçekleştirilen bu hizmetlerle sizin sağlığınıza ve estetik ihtiyaçlarınıza odaklanıyoruz.

J-Plasma

J-Plasma

Karın Germe

Karın Germe

Vaser Liposuction

Vaser Liposuction

Tedavinizi Planlayalım

Op. Dr. Arif Eroğlu ile kliniğinde görüşmek isterseniz, hemen bir randevu planlayın. Doktorumuz ile konsültasyon yaparak size en doğru ve uygun prosedürleri beraberce keşfedelim.

Arif Eroğlu

Neden Biz? Neden Arif Eroğlu?

Rekabetçi Fiyat

Rekabetçi fiyatlarımızla kaliteli hizmetler sunuyoruz, bütçenize uygun çözümler sunarak istediğiniz sonuçlara ulaşmanızı sağlıyoruz.

Alanında Uzman Ekip

Alanında uzman ekip tarafından yönlendirilen hizmetlerimizle en iyi sonuçları elde etmenizi sağlıyoruz.

Esnek Zaman

Esnek zaman seçenekleriyle, sizin programınıza uyumlu randevu saatleri sunarak size kolaylık sağlıyoruz.

Yorumlar

Hastalarımız Bizim Hakkımızda Ne Diyor?

5/5

4.5 Google’daki hasta yorumları

Havva Sit

Yaklaşık 6 ay önce doktor Arif bey’e bel çevremde yağlanma şikayeti ile gittim. 3d lazer lipoliz ile bundan kurtulabileceğimi söylemişti ve haklı da çıktı. Doktor Arif bey ve 3d lazer lipoliz sayesinde bel çevresindeki yağlarımdan kurtuldum. Kendisine çok teşekkür ediyorum ❤️ ❤️

Zeynep Demirci

Merhaba,ben Arif hocama lipoabdomilasti , meme dikleştirme ve protez operasyonlarını kombine oldum.Abdomilasti ve meme operasyonu için bir çok doktorla görüştüm.Ama iletişimlerimizde hiçbirinde güven duygusu oluşmadı.Arif hocama bir doktorumun önerisiyle ulaştım.

Op. Dr. Arif Eroğlu
× Whatsapp